Bij Deco Peet kun je je accessoires heel persoonlijk maken en zo hoop ik bij te dragen aan jouw unieke thuis gevoel.

Een Unieke Kast

Het is mogelijk om de kast die je nu al thuis hebt, onderhanden te nemen. Misschien wil je hem niet kwijt omdat hij zo’n handig formaat heeft of omdat hij van een dierbare is geweest, maar zijn uiterlijk past niet meer in je huidige interieur. Hij kan bij Deco Peet een nieuwe look krijgen. Rustig en landelijk of opvallend, waar jij zin in hebt. Het is zelfs mogelijk om een kast van nieuwe strakke materialen, zó te schilderen dat hij een charme uitstraalt alsof hij al een paar eeuwen oud is. Je ziet het; mogelijkheden té over.

Skull In Stijl

De ‘skull’ is een decoratief object in huis. Het ziet er levensecht uit maar is gemaakt van polyester en heeft een handig, door mij bedacht, ophangsysteem. Je hangt je skull direct op de gewenste plek, zonder dat je hoeft te rommelen met koorden of touwtjes. En nu kun je je skull precies op jouw woonwensen afstemmen. Wordt hij een statement in je kamer met veel kleur en franje of juist de ‘finishing touch’ in het creme voor je landelijke interieur. Je kan kiezen uit de voorbeelden of er één naar jouw idee laten maken.

Blijf Mij Volgen

Je kunt altijd een afspraak maken om langs te komen in mijn atelier in Aalsmeer. Om te kijken en nieuwe ideëen op te doen. Ik probeer elk nieuw item snel op de website te plaatsen en op Facebook en Instagram. Ook laat ik daar weten of ik ergens op een markt of op een fair sta, misschien wel bij jou in de buurt. Zorg dat je op de hoogte blijft.

Sluit Menu